Opteer voor kwaliteitsvol materiaal en plaats vandaag nog uw bestelling bij

Montelec Antwerpen BVBA

Contacteer ons

Takeldienst en voorziening van elektrische installaties en sturingen

Montelec Antwerpen bvba - Wuustwezel - Solutions complètes de traction et levage

Montelec Antwerpen BVBA voorziet als takeldienst te Wuustwezel totaaloplossingen verhuur en verkoop van lieren, takels en toebehoren. Elk positioneringsproject is bij hen in goede en veilige handen.

Specialisten ter zake

Montelec Antwerpen BVBA is gespecialiseerd in trekken en hijsen en het team staat dan ook klaar om u te adviseren om de meest geschikte totaaloplossing te vinden voor eender welk hef- of hijsprobleem. Samen met u gaat men op zoek naar de lier/takeldienst die aan uw verwachtingen voldoet.

Maatwerk

Omdat geen enkele situatie dezelfde is, komen de ervaren medewerkers graag naar uw site en bestuderen ze samen met u op een nauwkeurige manier wat er precies kan gedaan worden om voor de meest efficiënte oplossing te zorgen. Ook bijhorende constructies zoals elektrische installaties en sturingen contragegewichten, bevestigingsstukken en gewichten en uiteraard de hijs- en trekkabels worden allemaal voorzien. De takeldienst die men voor u voorziet te Wuustwezel is dus veel meer dan louter het verplaatsen of plaatsen van constructies op een specifieke plaats.

Van alle markten thuis

Bij Montelec ontwerpt en ontwikkelt een team van specialisten oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. De kracht van het bedrijf zit in de individuele benadering van de behoeftes van elke klant en uiteraard ook de ontwikkeling van de specifieke apparatuur en constructies. Zit u nog met vragen, of maakt u graag een afspraak met ons om uw situatie te bespreken? Neem dan meteen contact op via de contactpagina.