Opteer voor kwaliteitsvol materiaal en plaats vandaag nog uw bestelling bij

Montelec Antwerpen BVBA

Contacteer ons

Verlinde

 
Een hoge productievaardigheid
 
Ieder product dat het VERLINDE keurmerk draagt is de uitkomst van productievaardigheid die constant wordt verbeterd en aangepast aan het moderne ontwerp (de meest geavanceerde computertechniek, oppervlaktebehandeling door stralen, machinale centra met numerieke coördinaten, automatisch plasma snijden, verfcarrousels etc).
 
De gebruikte materialen en componenten tijdens het vervaardigen van onze producten worden onderworpen aan de strengste controles. Ieder product wordt dan getest op de testbank (voorzien van een goedkeuringsstempel van de meest veeleisende autoriteiten: APAVE, E.D.F., RENAULT, TUV). De montage is toevertrouwd aan een team van professionals aan wie 150 jaar ervaring en knowhow is doorgegeven.
 
In de fabriek in Vernouillet produceert VERLINDE op grote schaal kabels, kettingen, elektrische bandlieren en handbediende hijsmiddelen met een jaarlijkse productie van 40.000 elektrisch aangedreven kettingtakels, 3000 elektrische lierwerken en 25.000 handbediende aangedreven hijsmiddelen.
 tels que les instalations de levage amovibles mobiles ou temporaire.