Verkoop en verhuur van lieren, takels en kabels

Van harte welkom op de website van Montelec, een dynamisch en zelfbewust bedrijf uit Wuustwezel. Bij ons kan u terecht voor de verhuur en de verkoop van een uitgebreid en gespecialiseerd gamma hef- en hijswerktuigen, zoals bijvoorbeeld:

  • Kettingtakels Verlinde
  • Bouwlieren Beta
  • Persluchttakels Red Rooster
  • Kabeltreklieren Zeck
  • Stroppen
  • Schalmen
  • Hijskabels
  • ...

Ook voor het onderhoud en de herstelling van hijswerktuigen zoals takels, lieren, hydraulische grijpers en klemmen, rolbruggen, loopkranen, sturingskasten allerlei en machineparken in het algemeen, kan u bij ons terecht.

Daarnaast bieden wij totaaloplossingen voor trek-, hijs- of positioneringsprojecten met alle bijbehorende constructies, elektrische installaties en sturingen, bevestigingstechnieken, contragewichten, hijs- en trekkabels, bevestigingsjukken, transport naar uw werf, en nog veel meer.

Ook zijn wij experts in het slim verplaatsen, smart positioning van al uw projecten, door gebruik te maken van intelligente aandrijftechnieken en gecontroleerde sturingstechnieken (winch monitoring) door middel van "slimme" lieren. Zowel in verhuur als verkoop.

Een team van ervaren, enthousiaste en flexibele servicetechniekers staat elke dag bij ons klaar om u met de glimlach verder te helpen! Zit u nog met vragen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

Totaaloplossingen voor trek- en hijsproblemen

Ontdek hier al onze totaaloplossingen voor uw bedrijf, of zelfs voor al uw particuliere projecten.

Industrieel onderhoud van rollend materieel

Bij ons kan u niet alleen terecht voor de verkoop en aankoop van rollend materieel, maar op de koop toe ook voor ...

Verkoop van trek- en hijswerktuigen

Wij verkopen u intelligente oplossingen voor al uw trek- en hijsbenodigdheden. Onze lieren en takelbenodigdheden zijn van topkwaliteit.

Intelligente
lieren

Ook voor de aanschaf of de huur van een intelligente lier voor uw werkzaamheden, kan u bij
ons terecht.

Back to Top