Trekken, hijsen en slepen: onze core-business

Montelec Antwerpen bvba - Wuustwezel - Totaaloplossingen verhuur / verkoopMontelec verhuurt en verkoopt niet alleen lieren, takels en toebehoren, maar biedt u en uw bedrijf ook totaaloplossingen voor trek-, hijs- of positioneringsprojecten, en dit op maat van elk specifiek project.

Gespecialiseerd in trekken en hijsen staan wij klaar om u te adviseren om de meest geschikte totaaloplossing te vinden voor eender welk hef- of hijsprobleem. Samen met u gaan wij op zoek naar de lier/takeldienst die aan uw verwachtingen voldoet.

Omdat geen enkele situatie dezelfde is, komen wij graag naar uw site en bestuderen we samen met u op een nauwkeurige manier wat we precies kunnen doen om voor de meest efficiënte oplossing te zorgen. Wij zorgen dan ook voor de bijbehorende constructies, zoals elektrische installaties en sturingen, bevestigingstechnieken, contragewichten, hijs- en trekkabels, bevestigingsjukken, transport van en naar uw werf, en nog veel, veel meer...

Wij ontwerpen en ontwikkelen oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze kracht ligt in een individuele benadering van de behoeften van klanten en de ontwikkeling van specifieke apparatuur.

Zit u nog met vragen, of maakt u graag een afspraak met ons om uw situatie te bespreken? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

Contacteer ons

Montelec Antwerpen bvba

Tereik 96
2990 Wuustwezel - België
Ligging
Tel.: +32 (0)3 295 53 54
Gsm +32 (0)468/28 70 24
Fax:  +32 (0)3 295 53 55
info@montelec.be

BTW BE0471 258 266
Back to Top